Anmälan till WR Tävling

Anmälan ska ske senast kl 20,00 onsdag 1 1/2 vecka innan tävlingsdagen.

Medlemmar i Norrköpings-sektionen anmäler sina hundar till Jan Oscarson på mailadress janne.oscarson[at]telia.com eller tel 0762-092366.  

Som reserv finns Frida Andersson om inte Jan är tillgänglig, på mailadress frida.andersson168[at]gmail.com eller telefon 0765-251056  

Anmälan till SM

Till SM anmäler du på en särskild blankettdirekt till arrangerande sektion senast 1 mån före tävlingen. Blanketten kommer att finnas vid klubbstugan i god tid. För mer info se http://www.whippetrace.nu/ 

Anmälan till DERBY

Observera att anmälningstiden till derby är tidigarelagd med en vecka. Ska alltså ske onsdag 2 1/2 vecka innan tävlingsdagen. I övrigt samma anmälningsbestämmelser som en vanlig WR-tävling.

 

 

När vi i Norrköping har våra egna tävlingar, så behöver vi alltid funktionärer som kan hjälpa till. Det kan vara allt från att stå i kiosken, vara måldomare, flaggvakt osv. Vi tar gärna också emot någon hembakad sockerkaka eller något annat gott som vi kan sälja i kiosken! Vi är väldigt glada och tacksamma för all hjälp vi kan få från våra medlemmar - så kontakta gärna någon av oss i styrelsen och erbjud just Din hjälp! Om vi alla hjälps åt så blir det helt perfekt!

Ozzy

Skapa en gratis hemsida du också!
Surfa till Cybersite.se och skapa ett konto för att komma igång med en färdig hemsida direkt.