Anmälan till WR Tävling

Anmälan sker onsdagen i veckan innan tävlingsdagen, senast kl 20.00.

Medlemmar i Norrköpings-sektionen anmäler sina hundar till Frida Andersson på mailadress frida.andersson168[at]gmail.com eller tel 0765-251056.  

Som reserv finns MarieLouise Ax om inte Frida är tillgänglig, på mailadress mls.ax[at]tele2.se eller telefon 070-6360395 

Anmälan till SM

Till SM anmäler du på en särskild blankettdirekt till arrangerande sektion senast 1 mån före tävlingen. Blanketten kommer att finnas vid klubbstugan i god tid. För mer info se http://www.whippetrace.nu/ 

Anmälan till DERBY

Observera att arrangerande klubb har rätt att tidigarelägga anmälningstiden med en vecka till Derbyt. I övrigt samma anmälningsbestämmelser som en vanlig WR-tävling.

 

 

När vi i Norrköping har våra egna tävlingar, så behöver vi alltid funktionärer som kan hjälpa till. Det kan vara allt från att stå i kiosken, vara måldomare, flaggvakt osv. Vi tar gärna också emot någon hembakad sockerkaka eller något annat gott som vi kan sälja i kiosken! Vi är väldigt glada och tacksamma för all hjälp vi kan få från våra medlemmar - så kontakta gärna någon av oss i styrelsen och erbjud just Din hjälp! Om vi alla hjälps åt så blir det helt perfekt!

Ozzy

Skapa en gratis hemsida du också!
Surfa till Cybersite.se och skapa ett konto för att komma igång med en färdig hemsida direkt.